При роботі з харчовими продуктами, важливо подбати про можливість їх транспортування від місця збору до реалізації кінцевому покупцеві в первісному вигляді. Незважаючи на крихкість товарів, вони повинні зберігати свою форму, свіжість, колір і смакові характеристики.
Тому виробники розглядають різні варіанти дій і тактики, щоб вибрати найбільш оптимальний метод вирішення даного завдання.
Наша продукція є досить крихкою і ніжною. Її легко пошкодити при транспортуванні. Саме тому, потрібно черепашка, або інша упаковка для даної продукції, щоб подбати про їх коректну доставку і реалізацію.
Вимоги
Щоб продукція знаходилися в цілості протягом тривалого періоду часу, до придбання їх кінцевим покупцем, важливо використовувати якісну упаковку для них. До нашої продукції пред'являється цілий список вимог. Рекомендується ознайомитися з ними більш детально:
- Стійкість до механічних впливів. Будь-який тиск на продукт, може привести до його пошкодження. Саме тому, фахівці вибирають упаковки, які перешкоджають подібного впливу, можуть зберігати свою форму, навіть при тривалих навантаженнях і впливах механічного плану.
- Використання матеріалів, які є безпечними при контакті з харчовою продукцією. Вони повинні відповідати санітарним і гігієнічним нормам, щоб забезпечити безпеку при прямому контакті з продуктами харчування.
- Оптимальна фасування. Важливо продумати габарити конструкції так, щоб всі продукти могли розміщуватися без шкоди для їх зовнішнього вигляду, цілісності.
Виготовлення
Найбільш оптимальним рішенням при виготовленні упаковки, стане використання ПЕТ-матеріалів або скляною тари. ПЕТ - це харчові полімери, які дозволено використовувати при прямому контакті з подібною продукцією, а скляні тара є екологічно чистою для будь-якої продукції.
Щоб створити коректну упаковку, матеріал піддають різним впливам, таким як нагрівання і високий тиск. За допомогою сучасного обладнання на виробництві, фахівці можуть уникнути появи численних дефектів в готовій продукції.