MitCimus | Фаршировані перці, маслини, томати, патисони | Власне виробництво
Наші
телефони
Графік
роботи
Пн-Пт: 09:00–18:00
Сб: 09:00–15:00
Нд: Вихідний
Вимоги до упаковок і технологія їх виробництва

При роботі з харчовими продуктами, важливо подбати про можливість їх транспортування від місця збору до реалізації кінцевому покупцеві в первісному вигляді. Незважаючи на крихкість товарів, вони повинні зберігати свою форму, свіжість, колір і смакові характеристики.

Тому виробники розглядають різні варіанти дій і тактики, щоб вибрати найбільш оптимальний метод вирішення даного завдання.

Наша продукція є досить крихкою і ніжною. Її легко пошкодити при транспортуванні. Саме тому, потрібно черепашка, або інша упаковка для даної продукції, щоб подбати про їх коректну доставку і реалізацію.

Вимоги

Щоб продукція знаходилися в цілості протягом тривалого періоду часу, до придбання їх кінцевим покупцем, важливо використовувати якісну упаковку для них. До нашої продукції пред'являється цілий список вимог. Рекомендується ознайомитися з ними більш детально:

  1. Стійкість до механічних впливів. Будь-який тиск на продукт, може привести до його пошкодження. Саме тому, фахівці вибирають упаковки, які перешкоджають подібного впливу, можуть зберігати свою форму, навіть при тривалих навантаженнях і впливах механічного плану.
  2. Використання матеріалів, які є безпечними при контакті з харчовою продукцією. Вони повинні відповідати санітарним і гігієнічним нормам, щоб забезпечити безпеку при прямому контакті з продуктами харчування.
  3. Оптимальна фасування. Важливо продумати габарити конструкції так, щоб всі продукти могли розміщуватися без шкоди для їх зовнішнього вигляду, цілісності.

Виготовлення

Найбільш оптимальним рішенням при виготовленні упаковки, стане використання ПЕТ-матеріалів або скляною тари. ПЕТ - це харчові полімери, які дозволено використовувати при прямому контакті з подібною продукцією, а скляні тара є екологічно чистою для будь-якої продукції.

Щоб створити коректну упаковку, матеріал піддають різним впливам, таким як нагрівання і високий тиск. За допомогою сучасного обладнання на виробництві, фахівці можуть уникнути появи численних дефектів в готовій продукції.

Коментарі

Написати коментар